Adoptie van VeChain blijft vruchten afwerpen, aangezien de prijs van VET 51% stijgt

De prijsomkering van VeChain is waarschijnlijk omdat het het laagste bereik van $ 0,0596 nadert. De samenwerking met ReSea Project helpt voorkomen dat een miljoen kilo plastic de oceanen vervuilt. Als VET onder het ondersteuningsniveau van $ 0,0495 komt, wordt de bullish stelling ongeldig verklaard.

De VeChain-prijs is sinds 30 juni vrij gedaald, waardoor deze naar het lage bereik ging. Een hertest van dit niveau zal de tweede keer zijn dat beroepsonderwijs en -opleiding dit niveau in de afgelopen maand benadert.

 

 

ReSea Project, VET en DNV boeken vooruitgang

ReSea Project, een initiatief om de oceanen en rivieren schoon te maken van plasticvervuiling, maakt gebruik van VeChain’s blockchain-technologie om gegevens te verzamelen, vast te leggen en te monitoren. Deze opgeslagen informatie wordt vervolgens onafhankelijk gevalideerd door DNV als bewijs van de voortgang. Koers XRP is gestegen.

 

 

Ongeveer twee maanden geleden had het initiatief 305 ton plastic afval opgeruimd, maar op dit moment staat het aantal op 506 ton. Deze ontwikkeling is het resultaat van slechts zes maanden, wat wijst op de indrukwekkende vooruitgang die het initiatief heeft geboekt.

 

Met de goedkope, betrouwbare en gebruiksvriendelijke blockchain-technologie van VeChain hebben de opgeslagen gegevens een tijdstempel en zijn ze onveranderlijk, wat valse claims zal voorkomen en de voortgang van het initiatief zal helpen traceren en volgen.

 

Bovendien is het partnerschap van VeChain met DNV bedoeld om klanten en hun bedrijven te helpen bij de overgang naar een groene en circulaire economie, wat kan helpen bij het bevorderen van nieuwe digitale ecosystemen.

 

VeChain-prijs op buigpunt

De VeChain-prijs test momenteel het bereik laag op $ 0,0596 na een crash van 38% in de afgelopen 20 dagen. Deze dip onder $ 0,0596 stelt de marktmakers in staat om liquiditeit te verzamelen voordat de trend wordt omgebogen.

 

Het is waarschijnlijk dat VET het ondersteuningsniveau van $ 0,0553 opnieuw zal testen voordat het hoger gaat. Een dergelijke stap zou de investeerders aan de zijlijn kunnen aanzetten om op de kar te springen. Dogecoin DOGE koers is gestegen.

 

Als dit zou gebeuren, zal de VeChain-prijs een plotselinge uitbarsting van de koopdruk zien die het met ongeveer 25% zou kunnen voortstuwen om de swing van 18 juli high te markeren op $ 0,0688. Door deze barrière te doorbreken, kan VET nog eens 14% verzamelen om het weerstandsniveau van $ 0,0790 opnieuw te testen. In totaal vertegenwoordigt deze beweging een stijging van 42% van $ 0,0553.

 

Vechain prijs

Hier kan de VeChain-prijs ofwel vertragen en terugkeren, of, als het bullish momentum voldoende is, nog eens 14% stijgen om $ 0,0901 opnieuw te testen.

 

Hoewel het oplevingsverhaal waarschijnlijk lijkt, moeten marktdeelnemers er rekening mee houden dat een uitsplitsing van het bereik laag met het onvermogen van de kopers om het terug te winnen, zou wijzen op een zwak bullish momentum.

 

In een dergelijk geval zakt het beroepsonderwijs waarschijnlijk naar het ondersteuningsniveau van $ 0,0553. Als de verkoopdruk blijft toenemen, wat leidt tot het doorbreken van de genoemde barrière, zal dit de bullish stelling ongeldig maken en mogelijk resulteren in een neergang naar $ 0,0463.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *